Onderhoud en reparatie

Elke boot en motor heeft met enige regelmaat onderhoud nodig en helaas gaat er zo nu en dan wel eens iets kapot. Als echte watersport liefhebber wil je natuurlijk dat je boot en motor in het vaarseizoen zo min mogelijk gebreken vertonen. Wij adviseren voor een maximale prestatie en levensduur van je boot en motor om behalve het jaarlijkse winterklaar maken elke jaar het benodigde onderhoud te laten plegen.

Boot onderhoud

Regelmatig onderhoud beschermd je boot tegen invloeden van wind, zon en zout en verlengd de levensduur aanzienlijk.

Binnenboordmotoren

Zorg ervoor dat je binnenboordmotor goed wordt onderhouden om pech tijdens het vaarseizoen te voorkomen.

Buitenboordmotoren

Om een goed begin te maken aan het nieuwe watersportseizoen, is regelmatig onderhoud van je buitenboordmotor essentieel.

Boot onderhoud

Regelmatig boot onderhoud is essentieel voor het behoud van je boot. Bij boot onderhoud kun je denken aan het schoonmaken en poetsen van de boot, maar ook aan het opnieuw aanbrengen of herstellen van beschermende verflagen of houtwerk, polyesterreparaties en roestplekken verwijderen.

Motor onderhoud

Ook het onderhoud van je motor is van groot belang, je wilt namelijk niet tijdens het vaarseizoen voor problemen met je motor komen te staan. Wij adviseren daarom om je motor regelmatig te laten nakijken en om de motor goed voor te bereiden op de winter zodat je motor altijd optimaal presteert.

Onderhoud en reparatie

Voor onderhoudswerk en reparaties kun je een offerte op maat aanvragen. Onze ervaren professionals kunnen je adviseren en je kunt rekenen op onze duidelijke en eerlijke tarieven.

Doe-het-zelf

Wil je zelf je boot schilderen, poetsen of polijsten? Of ben je van plan je bootkap te reinigen? Hier vind je handige tips en adviezen om het werk zelf te kunnen doen.

Main Menu