Jachthaven

Op een unieke locatie naast de Poelsluis aan het Zwet in Wormer bieden we mooie ligplaatsen aan voor je boot. Vanaf onze jachthaven in het Zwet zijn er uitwijkmogelijkheden naar onder andere de Zaan, de Zaanstreek, het Alkmaardermeer of Amsterdam.

Onze jachthaven biedt plaats voor boten met een maximale diepgang van 50 cm en een lengte tot 7 meter. Ideaal dus voor je kleine sloep, consoleboot of platbodem. Er zijn 230V stroompunten en watertappunten aanwezig en je kunt je auto of fiets vlakbij de boot parkeren. Direct naast de jachthaven bevindt zich de trailerhelling waar je gratis gebruik van mag maken wanneer je boot bij ons in stalling ligt.

Ook kun je gemakkelijk een bezoekje brengen aan onze watersportwinkel op het terrein, mocht er nog wat ontbreken aan je boot. En komt de winter er weer aan, dan bieden we voordelige winterstalling.

Tarieven

Onze gunstige tarieven voor stalling in het water zijn inclusief gebruik van stroom en water, gratis parkeren vlakbij de boot en gebruik van de trailerhelling.
Lees meer >

Winkel

Naast het stallingsterrein bevindt zich onze winkel. We hanteren een breed assortiment en onze kundige medewerkers staan je graag te woord.
Lees meer >

Stallingsprijs

De kosten voor de ligplaatsen zijn afhankelijk van de grootte van je boot. Bereken je stallingsprijs eenvoudig en snel online.

Reserveren

Wanneer je interesse hebt in een ligplaats in onze jachthaven kun je deze direct online reserveren via het online stallingsformulier.

Main Menu