Kortstallen

Bijdam Watersport biedt de mogelijkheid tot korte bootstalling in onze hallen (behalve in de wintermaanden) of buiten op de wal. Je boot wordt uit water gehesen en het onderwaterschip wordt schoongespoten. Vervolgens wordt deze op de bok geplaatst en verplaatst naar de stalling. Terwijl je boot op het droge staat kun je zelf het nodige onderhoud plegen aan je boot, of je kunt dit overlaten aan onze professionals.

  • Binnenstalling tot 16 meter en 30 ton
  • Buitenstalling tot 20 meter en 50 ton
  • Buitenstalling met staande mast mogelijk

Voor al je onderhoud- en reparatiebenodigdheden kun je terecht in onze watersportwinkel, welke direct naast het stallingsterrein is gelegen. Wel zo makkelijk tijdens het klussen. Wanneer je vragen hebt over je boot of je motor dan staan onze vakmensen klaar met deskundig advies.

Inspectiehijs

Moet je boot gekeurd worden? Of wil je het onderwaterschip of de schroef van je boot inspecteren? Dan kun je in plaats van een korte bootstalling ook kiezen voor een inspectiehijs. Hierbij hijsen we je boot voor een paar uur uit het water en kun je dezelfde dag weer verder varen.

Transport

Wanneer je boot op transport gaat, kunnen we deze met onze botenlift simpel op of van een vrachtwagen of trailer voor je hijsen. Wanneer je een kleine boot hebt kun je wellicht ook gebruik maken van onze trailerhelling.

Diensten

We bieden een totaal aanbod voor onderhoud en reparatie diensten aan zowel boot als motor. Bekijk wat ons team allemaal voor je kan doen.
Lees meer >

Winkel

Naast het stallingsterrein bevindt zich onze winkel. We hanteren een breed assortiment en onze kundige medewerkers staan je graag te woord.
Lees meer >
bootstalling inspectiehijs en kortstallen

Stallingsprijs

De kosten voor stalling zijn afhankelijk van de grootte van je boot. Bereken je stallingsprijs eenvoudig en snel online.

Reserveren

Reserveer online voor winterstalling. We raden aan altijd tijdig te reserveren wanneer je de boot in kortstalling wilt plaatsen.

Main Menu