Tarieven

Wij hanteren voordelige tarieven voor winterstalling, kortstalling en inspectiehijsen.

Kosten winterstalling boot

De kosten voor de winterstalling van uw boot zijn inclusief milieukosten, het hijsen en te water laten en de huur van de bok waar uw boot op wordt geplaatst. De tarieven hangen af van de grootte van uw boot en zijn in sommige gevallen ook afhankelijk van het gewicht van de boot.

Overige diensten

De winterstalling is de ideale tijd voor reparatie- en onderhoudswerk aan uw boot en/of motor. Denk daarbij aan periodieke onderhoud, het winterklaar maken en poets- en schilderwerk. Onze zeer bekwame monteurs kunnen u bij al deze klussen helpen. U kunt er ook voor kiezen om zelf deze werkzaamheden te verrichten. In onze watersportwinkel kunt u terecht voor onderdelen voor uw boot, binnen- en buitenboordmotor.

 

Stallingsprijs voor uw boot

De stallingsprijs is afhankelijk van de grootte van uw boot. Bereken hier eenvoudig en snel uw prijs.
Bereken stallingsprijs >

Onze tarieven

De tarieven voor winterstalling zijn inclusief het hijsen en de bok waar de boot op wordt geplaatst.
Bekijk de tarieven >

Diensten

We leveren diverse onderhoud en reparatie diensten. Bekijk wat wat onze monteurs voor u kunnen doen.
Lees meer >

1 Comment

  1. Goedenmiddag Jamy. Alles goed? En nog op wintervakantie naar de zon? Jamy. Ik ben met mensen bezig uit duitsland voor mijn marineboot te kopen. Nu zal hij gehesen moeten om op vrachtwagen gezet te worden. Weet nog niet wanneer. Maar zou dat nog bij jullie kunnen? En wat kan ik doorgeven van kosten aan die mensen? Mv groet nico.

Comments are closed.

Main Menu