Trailer stalling

Waar laat je je trailer als je boot zomers in het water ligt? Bij Bijdam Watersport kun je de trailer zowel binnen (met uitzondering van de wintermaanden) als buiten in stalling zetten voor een zeer voordelig tarief. Je kunt ons vinden in Wormer, het hart van Noord-Holland. We zijn zeer gemakkelijk te bereiken via de weg en het water vanuit heel Noord-Holland.

Tarieven trailer stalling per half jaar

Binnenstalling
1-asser trailer per seizoen** € 125,00,-
2-asser trailer per seizoen** € 165,00,-
3-asser trailer per seizoen** € 225,00,-

Buitenstalling
1-assige trailer per seizoen € 95,00,-
2-asser trailer per seizoen € 115,00,-
3-asser trailer per seizoen € 135,00,-

* Het zomerseizoen loopt van 15 april tot 15 oktober. Het winterseizoen loop van 15 oktober tot 15 april.
** Overdekte stalling is alleen mogelijk in het zomerseizoen.

Het is mogelijk om je trailer tussentijds te gebruiken. Je kan je trailer ophalen en brengen tijdens de openingstijden van de winkel.

Reserveer direct je trailerstalling

Heb je interesse in onze trailerstalling? Reserveren van je trailerstalling kan snel en simpel gedaan worden direct via onze website.
Reserveer direct trailerstalling >

Trailerhelling

Bijdam Watersport is in het bezit van een trailerhelling. Je kunt bij ons dus je boot traileren en vervolgens direct je trailer stallen.
Lees meer >

Winkel

Naast het stallingsterrein bevindt zich onze winkel. We hanteren een breed assortiment en onze kundige medewerkers staan je graag te woord.
Lees meer >

Stallingsprijs

De prijs van trailerstalling is afhankelijk van je keuze om je trailer binnen of buiten te stallen. Bereken je stallingsprijs eenvoudig en snel online.

Reserveren

We raden aan altijd tijdig te reserveren wanneer je de trailer tijdelijk of voor langere periode wilt stallen. Er is maar beperkt plek in onze trailerstalling.

Main Menu