Winterstalling

Ben je op zoek naar winterstalling voor je boot? Wij bieden winterstalling met gunstige tarieven voor zowel grote en kleine boten. Je kunt ervoor kiezen om je boot buiten op het terrein te stallen of binnen in één van onze hallen.

Wij zijn gevestigd in Wormer, het hart van Noord-Holland, direct aan de rivier de Zaan. We zijn zeer gemakkelijk te bereiken via het water en de weg vanuit heel Noord-Holland. Direct naast de winterstalling vind je onze uitgebreide watersportwinkel. Handig voor als je wat nodig hebt tijdens het werken aan je boot.

De voordelen op een rij:

  • Binnenstalling tot 16 meter en 30 ton
  • Buitenstalling tot 20 meter en 50 ton
  • Buitenstalling met staande mast mogelijk
  • Mastenkraan aanwezig
  • Mastenberging (binnen en buiten)
  • Professionele jachtservice en watersportwinkel aanwezig
  • Makkelijk bereikbaar, zowel via het water als via de weg
  • Brand- en camerabeveiliging

Winterstalling binnen

Wanneer je wenst dat je boot tijdens het winterseizoen tegen alle weersinvloeden optimaal wordt beschermd, stal je boot dan in onze binnenstalling. Je kunt kiezen voor stalling binnen in onze geïsoleerde loods van 1300 m². Daarnaast kun je kiezen voor stalling binnen in onze ongeïsoleerde loods van 1000 m². Beide loodsen beschikken over zolders, speciaal voor binnenstalling van kleinere boten tot 1500 kg met een lengte tot zes meter.

Winterstalling buiten

Je kunt er ook voor kiezen je boot buiten te stallen. Wij beschikken over 3000 m² buitenterrein voor botenstalling. Ook zeilboten met staande mast kunnen bij ons terecht.

Werkzaamheden tijdens de winterstalling

Wanneer je boot op de kant staat is dit de ideale tijd om diverse service en andere werkzaamheden aan je boot en motor te (laten) plegen. In beide hallen en in de buitenstalling zijn beperkt zelfwerkzaamheden toegestaan. Wil je weten welke zelfwerkzaamheden er wel of niet mogelijk zijn, dan kun je het beste even contact met ons opnemen.

Tarieven

Onze tarieven voor botenstalling zijn inclusief het uit en in het water hijsen van je boot, de bokhuur en milieutoeslagen. Bereken hier direct je stallingsprijs.
Lees meer >

Diensten

We bieden een totaal aanbod voor onderhoud en reparatie diensten aan zowel boot als motor. Bekijk wat ons team allemaal voor je kan doen.
Lees meer >

Winterklaar maken

Voordat de kou inzet is het belangrijk dat je boot en motor winterklaar zijn. Wij helpen je hier graag bij! Doe je dit liever zelf? Vindt dan hier onze praktische tips.
Lees meer >

Winkel

Naast het stallingsterrein bevindt zich onze winkel. We hanteren een breed assortiment en onze kundige medewerkers staan je graag te woord.
Lees meer >
winterstalling boot

Stallingsprijs

De kosten voor stalling zijn afhankelijk van de grootte van je boot. Bereken je stallingsprijs eenvoudig en snel online.

Reserveren

Reserveer online voor winterstalling. We raden aan altijd tijdig te reserveren wanneer je de boot in de winterstalling wilt plaatsen.

Main Menu