Bestellen & betalen

Om een bestelling te kunnen doen plaats je artikel(en) die je wilt hebben in je winkelmand. Vul vervolgens je persoonlijke gegevens in. Wanneer je al bent ingelogd kun je deze stap overslaan. Je kunt hier ook kiezen om je pakket naar een ander adres te laten verzenden.

Kies of je het pakket wil laten bezorgen of wilt ophalen en kies vervolgens een betaalwijze. Het je een cadeaukaart of kortingscode, dan kun je deze bovenaan de pagina verzilveren. Je kunt nu de bestelling plaatsen en wordt doorverwezen naar de betaalpagina. Wanneer de betaling is geslaagd krijgt je ten slotte de bevestiging van je bestelling te zien.

Wanneer je ervoor hebt gekozen om een account aan te maken dan kun je al je bestellingen terug zien bij Bestellingen.

Wanneer je pakket verzonden is ontvang je van ons een e-mail met een ‘track & trace’ code. Via de link in deze e-mail vind je de huidige status van de verzending van je pakket.

Als je bestelling erg klein is zal deze via een envelop verstuurd worden. Je krijgt dan geen e-mail met een ‘track & trace’ code. De envelop gaat mee met PostNL briefpost en je zal deze binnen twee werkdagen in je brievenbus aantreffen.

Zie je af van je bestelling? Stuur een e-mail naar [email protected] waarin u aangeeft dat u uw bestelling wilt annuleren. Als het pakket ons magazijn nog niet heeft verlaten, kunnen wij in de meeste gevallen de bestelling annuleren.

Het kan gebeuren dat je bestelling niet direct zichtbaar is bij Bestellingen. Wanneer je wel een e-mail hebt gehad met een orderbevestiging hoef je je geen zorgen te maken. Je bestelling wordt meestal uiterlijk een uur later zichtbaar. Heb je ook geen e-mail ontvangen met een orderbevestiging dan is er helaas iets verkeerd gegaan. Plaats je bestelling opnieuw. Heb je wel al betaald dan storten we het bedrag binnen vijf werkdagen terug.

De bezorgkosten binnen Nederland onder de 30 kg bedragen € 6,95. Vanaf € 100,- betaalt u geen bezorgkosten. De bezorgkosten naar België en Duitsland bedragen € 10,95. De bezorgkosten naar Luxemburg bedragen € 16,00.

Bijdam Watersport hanteert een minimum orderbedrag van 10,- exclusief verzendkosten.

Waarom is er een minimum orderbedrag?
Anders dan in een fysieke winkel waar u zelf de producten pakt, zijn onze kosten per product voor een webshop bestelling hoger. Denk hierbij o.a. aan de verzendkosten, het verpakkingsmateriaal en de salaris- en administratie kosten. Orderkosten lager dan € 10,- zijn daarom helaas voor ons niet toereikend, vandaar dat we een minimum orderbedrag hanteren.

Main Menu