Retourneren

Heb je niet het juiste artikel besteld? Je hebt 30 dagen om je artikel(en) te retourneren.

Meld je retour aan
Stuur ons een e-mail met daarin de reden van de retour.

Pak je retour in
Artikelen dienen onbeschadigd, compleet in de originele verpakking retour gestuurd te worden. Zorg voor een stevige doos. Beschadigingen door vervoer kunnen wij helaas niet vergoeden.

Stuur je retour op
Vergeet niet je retour voldoende te frankeren en het ontvangstbewijs van het verzendbedrijf aan te nemen. Dan kun je altijd terugzien waar je retour zich op dat moment bevindt.

Het retour adres is:
Bijdam Watersport BV
Veerdijk 103
1531 MB Wormer
Nederland

Je geld terug binnen 7 dagen
Nadat we je retour hebben ontvangen storten we binnen 7 dagen je geld terug. Heb je een cadeaukaart gebruikt? Dan krijg je het bedrag van je cadeaukaart terug als tegoed.

Heb je met iDeal, Bancontact, Sofort Banking of directe overschrijving betaald? Zodra we je retourartikelen hebben ontvangen storten we je geld binnen 7 dagen terug. Heb je een cadeaukaart gebruikt bij het afrekenen van je bestelling? Dan krijg je het bedrag van je cadeaukaart terug als tegoed.

Wanneer het bedrag na 7 dagen niet is teruggestort neem dan contact met ons op.

Je mag artikelen binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Dat is jouw ‘herroepingsrecht’. Dit betekent dat nadat je binnen de bedenktijd (een termijn van 14 dagen) een besluit hebt genomen of je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, nog 16 dagen de tijd hebt om de artikelen terug te sturen. Je hoeft niet te melden dat je gebruik maakt van je herroepingsrecht. Het is voldoende om de artikelen terug te sturen binnen de herroepingstermijn. Binnen de bedenktijd kun je het artikel rustig bekijken zoals je in een winkel ook zou doen.

De herroepingstermijn verloopt 30 dagen na de dag dat:
–  het artikel in je bezit is.
–  je het laatste artikel hebt ontvangen van een bestelling die uit meerdere zendingen en artikelen bestaat.
–  je het laatste onderdeel hebt ontvangen van een artikel dat uit meerdere onderdelen bestaat.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:
Je retour via een e-mail door te geven.

Je kunt het artikel alleen terugsturen als:
–  het artikel compleet is.
–  het in de originele staat is en in de fabrieksverpakking zit.*
* Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je aansprakelijk stellen.

Retourneren is niet mogelijk voor:
–  Artikelen die speciaal voor je zijn besteld. Wanneer een artikel niet te retourneren is, dan is dit bij het artikel aangegeven.
–  Artikelen die op jouw aanwijzing zijn aangepast of op maat gemaakt, zoals slang of touw.
–  Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken.
–  Elektronische artikelen. Bij verkeerd aansluiten kunnen defecten/storingen ontstaan welke wij niet kunnen meten bij retour.
–  Tweedehands goederen.

Terugbetalingen
Heb je met iDeal, Bancontact, Sofort Banking of directe overschrijving betaald? Zodra we je retourartikel(en) hebben ontvangen storten we je geld binnen 7 dagen terug. Heb je een cadeaukaart gebruikt bij het afrekenen van je bestelling? Dan krijg je het bedrag van je cadeaukaart terug als tegoed.

Heb je het verkeerde artikel besteld? Retourneer het artikel dat je niet meer wilt hebben binnen 30 dagen en plaats een nieuwe bestelling. Kost het nieuwe artikel minder dan € 100,-? Dan betaal je € 4,95 bezorgkosten. Deze kosten nemen we natuurlijk voor onze rekening als je een artikel retourneert door een defect of een fout van onze kant. Neem contact met ons op als dit het geval is. Dan zorgen we ervoor dat je niets voor de bezorging betaalt.

Heb je met iDeal, Bancontact, Sofort Banking of directe overschrijving betaald? Zodra we je retourartikel(en) hebben ontvangen storten we je geld binnen 7 dagen terug. Heb je een cadeaukaart gebruikt bij het afrekenen van je bestelling? Dan krijg je het bedrag van je cadeaukaart terug als tegoed.

Main Menu