Bijdam Watersport

Bijdam Watersport is in 1974 gestart als scheepswerf in Oterleek. We bouwden onder andere Aquanaut en Doggersbank jachten. In 1977 is het bedrijf verhuisd naar Wormer op een mooie plek tussen de Zaan en het Zwet. Al snel werd de hal naast de werkplaats erbij gekocht voor botenstalling en niet veel later werd het magazijn verbouwd tot watersportwinkel. Rond 1990 zijn we gestopt met het bouwen van boten en hebben we ons volledig gespecialiseerd in alles wat met pleziervaart te maken heeft. In 2004 is er een tweede hal bijgebouwd voor botenstalling.

Na bijna 50 jaar mogen we ons een echt allround bedrijf noemen in de pleziervaart. Bij onze vestiging in Wormer, centraal gelegen in het hart van Noord-Holland, kunt u terecht voor onder andere stalling, onderhoud en reparatie en onderdelen voor uw boot, binnenboordmotor of buitenboordmotor. Bijdam Watersport Wormer kan tegen voordelige tarieven uw boot hijsen en stallen zowel binnen als buiten. Voor zowel winterstalling als korte stalling in de zomer- en wintermaanden kunt u contact met ons opnemen.

Onze monteurs zijn zeer ervaren met onderhoud en reparatie van allerlei typen boten, buitenboordmotoren en inboard motoren. Met al uw vragen over onderhoud en reparatie van ow boot of motor kunt u bij ons gegarandeerd terecht voor een passend advies.

In onze watersportwinkel kunt u kiezen uit een grote diversiteit aan watersport artikelen. Zo verkopen wij behalve watersport artikelen ook onderdelen voor buitenboordmotoren en binnenboordmotoren van diverse merken.

Bij Bijdam Watersport kan iedere liefhebber van watersport en pleziervaart zijn hart ophalen!

Main Menu