Botenstalling

Met onze hallen en terreinen in het hart van Noord-Holland bieden wij voldoende ruimte voor botenstalling van boten tot 50 ton en met een diepgang tot 2 meter. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het water en via de weg vanuit onder andere Zaanstad, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Hoorn. Naast het terrein vind je onze winkel met een uitgebreid assortiment aan onder andere verf, accessoires, motoronderdelen, elektra en meer.

Terwijl je boot bij ons in stalling staat, kun je ook gebruik maken van één van de vele diensten die wij onze klanten te bieden hebben met betrekking tot reparaties en onderhoud aan je boot of motor. Daarbij kun je denken aan onder meer poets-, reparatie- en schilderwerk en inbouw en onderhoud van technische- en nautische apparatuur.

Winter stalling boot

Voor optimale bescherming van je boot en onderwaterschip plaats je de boot in de wintermaanden in onze stalling.

Jachthaven

Op een unieke locatie naast de Poelsluis aan het Zwet in Wormer kunnen wij je een mooie plaats aanbieden voor je boot.

Korte bootstalling

Voor korte stalling van je boot bent je bij ons aan het juiste adres. Zowel binnen als buiten voor gunstige tarieven.

Trailerstalling

Zoek je een plaats om de trailer van je boot te stallen in de zomer als de boot te water ligt. Bij ons is je trailer in goede handen.

Tarieven

Onze tarieven voor botenstalling zijn inclusief het uit en in het water hijsen van je boot, de bokhuur en milieutoeslagen. Bereken hier direct je stallingsprijs.
Lees meer >

Diensten

We bieden een totaal aanbod voor onderhoud en reparatie diensten aan zowel boot als motor. Bekijk wat ons team allemaal voor je kan doen.
Lees meer >

Winkel

Naast het stallingsterrein bevindt zich onze winkel. We hanteren een breed assortiment en onze kundige medewerkers staan je graag te woord.
Lees meer >

Doe-het-zelf

Ook de doe-het-zelver is bij ons aan het juiste adres. Wanneer je je boot bij ons in stalling plaatst kun je zowel binnen als buiten aan je boot klussen.
Lees meer >
botenlift bijdam botenstalling

Tarieven

De tarieven voor stalling omvatten het uit en in het water hijsen, de bok waar de boot op komt te staan en het naar- en uit de stalling rijden van je boot. De kosten voor de opslag zijn afhankelijk van de grootte van je boot.

Reserveren

We raden aan altijd tijdig te reserveren wanneer je de boot tijdelijk of voor langere periode in stalling wilt plaatsen. Reserveer hier gemakkelijk online voor (inspectie)hijsen, kortstallen, zomerstalling en winterstalling.

Main Menu